Simon Cowell homoväitteistä: ”Ei voisi vähempää kiinnostaa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdemoguli Simon Cowell on tähdittämissään kykyjenetsintäohjelmissa usein tarkka tuomari, jolta kuullaan teräviä sivalluksia. Tosielämässä mies on kuitenkin varsin rento kaveri, joka kollegoidensa mukaan kulkee aina kommandona.

53-vuotias Simon Cowell pitää tunnetusti hyvää huolta ulkonäöstään ja panostaa muun muassa erilaisiin hoitoihin. Hänen metroseksuaali elämäntyylinsä on nyt nostattanut homohuhuja huolimatta siitä, että mies toistuvasti nähdään deittailemassa toinen toistaan kauniimpia neitokaisia. Nyt suorasukainen julkkistähti on vastannut väitteisiin.

– Ei voisi vähempää kiinnostaa, jos ihmiset luulevat minua homoksi. Siinä ei ole mitään hävettävää, kertoi Simon Cowell Radio Times -lehdelle.

Cowellin mukaan homoseksuaalisuus ei myöskään vaikuttaisi hänen uraansa mitenkään. Hän tiedostaa työskentelevänsä maailman homoimmalla alalla, musiikin ja television parissa. Hän kertoi omaavansa paljon homoystäviä, mutta kielsi olevansa itse miehiin päin kallellaan. Todistusaineistoa nähtiin vastikään, kun Cowell deittaili Baywatch-kaunotar Carmen Electraa.

Britannian Talent-kilpailun tuomarikollega Amanda Holden paljasti vastikään Simon Cowellin kommandotaipumuksen. Nainen epäilee, että syy Cowellin alushousuttomuuteen voi olla mukavuudenhalun lisäksi miehen elämässä jatkuvasti läsnäoleva kiire. Hän ehdotti haastattelussa, että Simon palkkaisi jonkun pukemaan hänelle aamuisin alushousut jalkaan.