Hui kauhistus! Tunnistatko tämän maskeeratun supertähden?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen julkkistähti Jamie Foxx on luonut uraa niin näyttelijänä, koomikkona kuin muusikkonakin. Viimeksi Foxx nähtiin valkokankaalla runsaasti ylistystä saaneen Django Unchained -elokuvan pääroolissa.

Miestähti on mukana The Amazing Spider-Man -elokuvan vuonna 2014 ensi-iltansa saavassa jatko-osassa. Elokuvassa Jamie Foxx näyttelee Electro-nimeä käyttävää Max Dillonia, joka saa onnettomuuden seurauksena sähköiset supervoimat.

Näyttelijä on nyt päätynyt elokuvan kuvauspaikalta otettuihin otoksiin rooliinsa valmistautuneena, maskeerauskerroksen peittämänä. Foxxia onkin vaikea tunnistaa hurjan näköisen sähkönsinisen olemuksen ja päätä peittävän hupun alta.

45-vuotias Jamie Foxx on näytellyt elokuvissa 1990-luvulta lähtien, ja hänet muistetaan useista yleisö- ja arvostelumenestyksistä kuten Collateral, Jarhead, Dreamgirls ja Django Unchained. Elokuvaroolien lisäksi Jamie Foxx on luonut uraa R&B-laulajana. Hänen viimeisin levynsä, Best Night of My Life ilmestyi vuonna 2010.