Justin Bieber peruutti keikan – sekoilut syynä?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinitähti Justin Bieber julkaisi vastikään Instagram-blogissaan kuvia, joissa hän vaikuttaa kalastelevan faneja. Eräässä otoksessa esimerkiksi nähtiin animaatio-Justin, jonka sylissä oli alaston Belieber-neitokainen.

Justinin maailmankiertue ei ole mennyt viime aikoina suunnitelmien mukaan. Nyt poppari on peruuttanut Lähi-idässä Muscatin keikkansa Omanissa, Arabiemiraateissa. Bieberin oli määrä esiintyä kaupungissa 6. toukokuuta.

Paikallisten konserttipromoottorien mukaan fanit saavat lunastamistaan lipuista rahat takaisin. He voivat myös mennä samalla tiketillä katsomaan tähteä Dubain keikalle. Bieberin kiertue on kärsinyt aiemminkin peruutuksista ja se on saanut tähden myöhästelyn ansiosta huonon maineen, uutisoi E! Online -sivusto.

Socialbakers-yrityksen tekemän taannoisen tutkimuksen ansiosta Justin menettää Twitterin kuningas tittelinsä takaisin Lady Gagalle, jolla on eniten aitoja seuraajia. Popkaunottarella on nimittäin 19 miljoonaa aitoa seuraajaa palvelussa. Lady Gaga hallitsi Twitter-palvelun ykköspaikkaa vuodesta 2010 lähtien tämän vuoden tammikuuhun asti. Bieberille kuuluu taas kyseenalainen kunnia henkilönä, jolla on eniten huijaustilejä Twitter-palvelussa.