Pikaruokalan myyjä unohti wingsit – asiakkaat uhkasivat AK47-rynnäkkökiväärillä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaiset tunnetaan rakkaudestaan pikaruokaa kohtaan, mutta jotkut vievät senkin jo hieman liian pitkälle. Kaksi Memphisissä asuvaa miestä, isä ja poika, hermostuivat myyjän unohtamista kanansiivistä niin paljon, että uhkailivat tätä aseella.

45-vuotias Antonius Hart ja hänen 19-vuotias poikansa Antonius Hart Jr. tilasivat pikaruokaa paikallisen Pirtle’s Chicken -ravintolan autokaistalta. Myöhemmin he kuitenkin huomasivat myyjän unohtaneen osan heidän tilaamistaan kananpaloista, ja ajoivat takaisin.

Associated Press -uutisoimiston mukaan ravintolan myyjä oli valmis korvaamaan miehille tilauksesta unohtuneet siipipalat, mutta asiakkaat vaativatkin niitä enemmän hyvityksenä kokemalleen vaivalle. Tässä vaiheessa vanhempi Antonius Hart otti esiin AK47-rynnäkkökiväärin tehostaakseen vaatimustaan.

Ravintolan toinen myyjä hälytti viraronmaiset paikalle. Poliisit pidättivät miehet, ja takavarikoivat heiltä aseen sekä 24 ammusta. Ravintolan henkilökunta ei ole kommentoinut välikohtausta, mutta asiakkaat tarjosivat omia ajatuksiaan tapauksesta paikalliselle WREG-TV-kanavalle.

– Näillä seuduilla ihmiset ottavat ruokansa tosissaan, huomautti Courtney Marable.

– Heidän on parempi toimittaa wingsit oikein ensi kerralla, Tonya McGraw totesi.