Leonardo DiCaprio pokasi 14 vuotta nuoremman leffakaunottaren

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin tavoitelluimpiin poikamiehiin lukeutuu tällä hetkellä 38-vuotias näyttelijä Leonardo DiCaprio, jonka valloituksiin on kuulunut vuosien mittaan monia huippumalleja ja näyttelijättäriä. Viimeksi miehen uutisoitiin tapailevan aussitähti Margot Robbieta.

Nyt julkkismaailman Casanova on kuitenkin tehnyt täyskäännöksen ja kääntynyt vasta eronneen tähden puoleen. Äskettäin sinkkuuntunut näyttelijätär Julianne Hough päätyi nimittäin Leon käsivarsille Coachella-festivaaleilla. Pariskunnan kerrottiin kosketelleen toisiaan estottomasti.

– He flirttailivat ja heidän kätensä liikkuivat toistensa vartaloilla. Jossain vaiheessa Leo kuiskasi jotain Juliannen korvaan ja antoi hänelle suudelman niskaan. He olivat niin myytyjä toisistaan, etteivät piitanneet katselijoista, kertoi silminnäkijä Star-lehdelle.

Taannoin Julianne poseerasi Self-lehden kansikuvassa, jota varten otettiin kolme eri vedosta. Neito todisti tuolloin olevansa harvinaisen kuuma kissa. Onkohan Leo katsellut jo maaliskuisia otoksia sillä silmällä?

24-vuotiaalla Julianne Houghilla on ollut ennenkin silmää itseään vanhemmille miehille. Neito deittaili juontaja 38-vuotiasta Ryan Seacrestia melkein kolmen vuoden ajan. Huhut parin erosta levisivät mediaan keväällä ja Seacrest vahvisti ne maaliskuussa.