Miehet arvostavat luomunaisia – kauneusleikkauksiin vain lihavat, pienirintaiset ja huonohampaiset

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme hiljattain kuinka brittiläisen näyttelijätär Emilia Clarken meikitön kasvokuva päihittää kauneudellaan botox-beibet mennen tullen. Nyt verkossa on julkaistu miehille tehdyn kyselyn tulokset, jossa osoitetaan, että kaksilahkeiset suosivat luonnollisen näköistä kauneutta.

Elämme nykyään maailmassa, jossa vanhenemista pidetään lähes syntinä ja plastiikkakirurgin veitsen alle tahdotaan mitä pienimmistäkin rypyistä. Alennuskuponkeja tarjoavan brittisivusto toteutti miehille kyselyn, jossa heidän tahdottiin kertovan kauneusleikkauksiin liittyvistä mielipiteistään.

Mikäli miesten kumppani kysyisi puolisonsa mielipidettä kauneusleikkaukseen menemisestä, vastaisi 60 prosenttia naiselle kieltävästi. Femail Firstin mukaan miehet toisin sanoen suosivat luomutyttöjä.

Sen sijaan neljäsosa vastanneista kannustaisi vaimoaan leikkaukseen, ja eniten ääniä saivat läskinpoistoon, rintojen suurentamiseen ja hammasrivistöön liittyvät toimenpiteet. Kuitenkin vain 12 prosenttia leikkaukseen kannustavista uskaltaisi sanoa asiasta kumppanilleen.