Entinen ilotyttö paljastaa: Tämän takia miehet pettävät!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Pettäminen on tunnetusti yksi yleisimmistä syistä, miksi parisuhteet kariutuvat ennen aikojaan. Nyt korkealuokkaisena ilotyttönä yhdeksän vuotta työskennellyt brittinainen on astunut julkisuuteen paljastamaan, minkä takia miehet oikeasti pettävät puolisojaan.

Vuonna 2009 seuralaisen hommat jättänyt Rebecca Dakin toimii nykyään pettämiseen erikoistuneena parisuhdeneuvojana. 700 puntaa, eli yli 800 euroa, tunnilta ilotyttövuosinaan veloittanut brittinainen kertoo, että noin 60 prosenttia hänen asiakkaistaan olivat naimisissa. Dakinin mukaan seksin puute parisuhteessa on yleisin syy ilotytön palveluiden pariin hakeutumiseen, The Sun uutisoi.

– Luonnollisesti on muitakin tekijöitä ja syitä, miksi miehet pettävät, mutta se on aina kaikkein yleisin syy, Rebecca Dakin selittää seksin puutteesta.

Rahapulan takia ilotytöksi ajautunut brittinainen kertoo lehdelle, kuinka miehet usein pettävät puolisojaan sen takia, että parisuhteen seksittömyys saa heidät kokemaan itsensä epähaluttaviksi. Pettämisen kanssa kamppailevia pariskuntia nykyään työkseen neuvova Dakin on kirjoittanut omiin kokemuksiinsa perustuvan kirjan Why Husbands Stray. Parisuhdeneuvojan mukaan selvimmät pettämisen merkit ovat myöhään työskentely, etäisyys, painonpudotus, ulkonäköön panostamisen lisääntyminen ja vähentynyt kiinnostus seksiin puolison kanssa.