Snookin jälkiviisautta: ”Raskaus oli helvettiä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jersey Shore -realitysarjan tähti Nicole ”Snooki” Polizzi tuli vastikään äidiksi, ja hänen on kuultu usein tilittävän tositapahtumia raskaudestaan. Hän tähdittää tällä hetkellä Snooki & JWoww -sarjaa, jossa ystävät pääsivät maistamaan tuoreen äidin rintamaitoa.

Nyt Snooki on antanut lehtihaastattelussa faneilleen jälkiviisauksia raskausajastaan. TMZ-sivuston toimittaja kysyi tähdeltä, mikä oli yllättävintä äidiksi tulemisessa. Tässä tähden vastaus.

– En sanoisi äitiys. Sanoisin raskaus, koska kaikki tekevät siitä niin loisteliasta ja söpöä, mutta se on helvettiä. Se on ällöttävää, mutta palkinto on upea, kertoi Snooki lehdelle.

Ällöttävistä raskausmuistoistaan huolimatta realitytähti suunnittelee silti uutta perheenlisäystä. Aivan heti hän ei halua uutta lasta, mutta unelmat itävät jo mielessä. Kaunotar haluaa Lorenzo-vauvalle veljen tai siskon oikeaan aikaan, eikä se aika ole tähden mukaan vielä.

MTV-televisiokanava ilmoitti elokuussa lopettavansa suositun Jersey Shore -realitysarjan. Sarjasta tuttu Snooki tekee kuitenkin myös ohjelmaa kollegansa Jenni Farleyn, eli Jwoww’n, kanssa. Sarjan piti alunperin kertoa kaksikon ystävyyssuhteesta, mutta sittemmin sarja keskittyikin enemmän Snookin raskausaikaan.