Anne Frankin siskopuoli Bieber-kohusta: ”Niin lapsellista!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinitähti Justin Bieber vieraili äskettäin Amsterdamissa Anne Frankin talossa, jossa kuuluisa sota-ajan juutalaisikoni piileskeli natseilta. 19-vuotias kanadalaispoppari kirjoitti talon vieraskirjaan viestin, joka aiheutti verkossa vastalauseiden myrskyn.

Bieber nimittäin kertoi toivovansa, että Anne olisi ollut eläessään Belieber. Nyt Anne Frankin siskopuoli Eva Schloss on puolustanut haastattelussaan varomattomasti puhunutta teini-idolia. 83-vuotias nainen ilmoitti topakasti pitävänsä asiasta syntynyttä kohua turhana.

– Se on niin lapsellista. Anne olisi todennäköisesti ollut Bieber-fani. Miksipäs ei? Justin on nuori mies ja hän oli nuori tyttö, joka piti filmitähdistä ja musiikista. Ihmiset tekevät suuren jutun kaikesta siitä, mikä liittyy Anne Frankiin, kertoi Eva The Daily Telegraph -lehdelle.

Osa faneista ei edes tiennyt kuka Anne Frank on. Monet fanit ihmettelivät kirjoitusta sosiaalisessa mediassa, koska he luulivat, että kyseessä on yhä elävä tyttö. Tyrmistyttävimmissä viesteissä fanit ovat ilmaisseet olevansa kateellisia Annelle, koska Bieber vieraili hänen kotonaan.