Wow, Christina Aguilera seksikkäämpi kuin koskaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen laulaja Christina Aguilera on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa myös ulkomusiikillisissa merkeissä. Lapsen synnyttämisen jälkeen hänen vartalonsa on nähty punaisella matolla aiempaa muodokkaampana, mutta sittemmin Aguilera laihdutti huomattavasti.

Nyt 32-vuotias laulajakaunotar on nähty New Yorkissa järjestetyn Time 100 -gaalan punaisella matolla. Christina Aguilera ei arastellut esiintyä kurvejaan korostavassa asukokonaisuudessa, jonka kaula-aukkoa voisi kutsua antoisaksi. Gaalassa juhlittiin Time-lehden tämän hetken vaikutusvaltaisimpien ihmisten listaa, johon lehden lukijat valitsitvat myös Christinan.

Viime vuonna Christina Aguilera sai tunnustusta muodokkuudestaan, sillä laulajalle myönnettiin oma tähti Hollywood Gay Walk of Fameen. Christina Aguilera erosi aviomiehestään ja lapsensa isästä Jordan Bratmanista vuoden 2010 lopulla. Poppari seurustelee nykyisin Matt Rutlerin kanssa, jonka hän tapasi Burleski-elokuvan kuvauksissa. Aguileralla on Max-poika entisen aviomiehensä kanssa.