Kendra Wilkinson joutui auto-onnettomuuteen – kiidätettiin sairaalaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hugh Hefnerin ex-tyttöystävä ja Playboy-kaunotar Kendra Wilkinson kuvasi vielä taannoin Splash-televisio-ohjelmaa, mutta jätti uimahyppyihin keskittyvän realitysarjan, koska koki sen olevan liian vaarallinen.

Tällä viikolla 27-vuotias Kendra joutui auto-onnettomuuteen Tarzanan alueella Los Angelesissa. Kaunotar päätyi paikalliseen sairaalaan tarkastettavaksi. Tärskystä järkyttynyt ja arka nainen ei ollut onneksi loukkaantunut vakavasti. Hän pääsi pois sairaalasta, kun lääkärit varmistivat, ettei tähti ollut esimerkiksi murtanut luitaan tai saanut vakavia vammoja. Stupid Celebrities -sivuston mukaan Kendra kiitti myöhemmin fanejaan saamastaan tuesta.

– Kiitos kaikille hyvän olon toivotuksistanne. Tajusin juuri, miten haavoittuvaista elämä on, ja kuinka tärkeää rakkaus on, kirjoitti julkkisneito blogiinsa.

Kendra Wilkinson oli viime keväänä otsikoissa teini-ikäisenä tekemänsä nakuvideon merkeissä. Ensin hän yritti viritellä videon ympärille suuren luokan kohua, mutta pian selvisi nolo totuus, että Kendra oli itse toteuttanut videon vuotamisen mainostempauksena. Kaunottaren oman Kendra-realitysarjan neljäs tuotantokausi alkoi viime vuoden lokakuussa E!-televisiokanavalla.