Nokia järjesti Justin Bieberille yllätyksen: ”Bussista löytyi laiton älypuhelin”

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Megasuosittu ja hysteriaa Suomessakin aiheuttanut Justin Bieber konsertoi eilen Helsingin Hartwall Areenalla. Bieberin ensimmäisestä vierailusta Suomessa otti ilon irti myös kännykkäyhtiö Nokia.

Mobiili.fi:n mukaan Nokia kertoi Conversations-blogissaan auttaneensa kriisin välttämisessä tarjoamalla Bieberille Lumia-puhelimen. Nokia kirjoittaa blogissaan, että hieman ennen hotellilta areenalle lähtöä selvisi, että ”Bieberin keikkabussista oli löytynyt laiton älypuhelin.”

Nokia kertoi tämän jälkeen tulleensa hätiin tarjoamalla Bieberille erikoiskustomoidun Nokia Lumia 720:n ja Lumia 920:n punaisten Monster Purity Pro -kuulokkeiden kera. Nokia kiitti lisäksi Justinin joukkoja Univeral Musicilla “pelastusoperaation” järjestämisestä ja toivoi Justinin nauttivan hänen uudesta Lumia 920 -puhelimestaan.

Yhteistyössä Mobiili.fi.