Pormestariehdokas myönsi työskennelleensä prostituoituna

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltain Mississippin osavaltiossa sijaitsevan Vicksburgin kaupungin pormestariehdokas Linda Fondren on paljastanut työskennelleensä aikaisemmin prostituoituna. Tämän lisäksi nainen kertoi hänen nykyisen aviomiehensä oleen hänen asiakkaansa.

– Työskentelin laillisessa bordellissa yli 30 vuotta sitten. Se on totta, ja aviomieheni oli asiakkaani. Olemme olleet nyt naimisissa 28 vuoden ajan, Linda Fondren kertoi WLBT-TV-kanavalle.

Linda Fondren yritti salailla entistä uraansa, vaikka lehdistön edustajat toivat julki hänen kytköksensä Nevadassa toimivaan lailliseen Sagebrush Ranch -bordelliin. Pormestariehdokas ei suhtaudu vanhaan työhönsä innolla, mutta kertoo ryhtyneensä prostituoiduksi elättääkseen teini-ikäisenä synnyttämänsä lapsen.

Ehdokas ei taustastaan huolimatta kannata prostituution laillistamista. Nevadassa sijaitsevan Moonlight Bunny Ranchin omistaja Dennis Hof pitää kuitenkin entistä prostituoitua täysin kelvollisena pormestariehdokkaana.

– Lailliset prostituoidut ovat myöhemmin luoneet uraa sairaanhoidon, lain ja koulutuksen parissa. He maksavat opiskelunsa bordelleissa työskentelemällä ja olen heistä ylpeä, Dennis Hof kommentoi Associated Press -uutistoimistolle.