Nainen halusi nauttia seksistä – korjautti vaginansa

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Erilaiset kauneustrendit ovat vuosien saatossa levinneet myös naisten alapäihin. Brasilialaisen vahauksen, alapään karvoituksen värjäämisen ja timanttikoristelun lisäksi plastiikkakirurgiset operaatiot ovat nousussa.

Nyt eräs miamilainen nainen kertoi tekemästään vaginankorjausleikkauksesta Huffington Post -lehdelle. Jillian Dundr toteaa haastattelussa, että hänen elämänsä on muuttunut parempaan suuntaan sukuelinten kaunistusoperaation jälkeen.

– Siinä ei koskaan ollut kyse pelkästä ulkonäöstä. Se tuntui seksuaaliselta rajoitteelta, kuin minulla olisi ollut siellä alhaalla jotain, mikä esti nauttimasta kaikesta. Oli myös tärkeä voida tuntea olonsa mukavaksi tietyissä alusvaatteissa, kertoi Jillian Dundr lehdelle.

Dundr halusi käyttää seksikkäitä ja paljastavia alusvaatteita, mutta ylimääräinen iho alapäässä oli este. Ennen leikkausta hän ei omien sanojensa mukaan tähän kyennyt, koska hän joutui huolehtimaan siitä, etteivät sukuelimet lörpsähtäneet esiin vaatteiden alta.