Sylvester Stallone surun murtama

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Toimintaelokuvien ykköstähti Sylvester Stallone tunnetaan myös maineikkaana ohjaajana ja käsikirjoittajana. Parhaillaan hän viimeistelee The Expendables 3 -elokuvan käsikirjoitusta. Mies haluaa uuteen elokuvaan mukaan myös äskettäin vankilasta vapautuneen Wesley Snipesin.

Nyt Stallonen perhepiiristä kuuluu suru-uutisia. Syltty oli vastikään murheen alhossa, kun hänen poikansa Sage Stallone menehtyi viime vuonna. Nyt ajasta ikuisuuteen on siirtynyt näyttelijän koira, Phoebe.

Koira onnistui karkaamaan omille teilleen aiemmin tässä kuussa. 66-vuotias elokuvatähti laittoi siitä 10.000 dollarin, eli 8.000 euron, löytöpalkkion. Perhepiiriin laskeutui suru, kun lemmikki löytyi kuolleena. Se oli joutunut kojootin hyökkäyksen kohteeksi.

– Phoeben kuolema on ollut hyvin rankkaa perheelle, kertoi tähti TMZ-sivustolle.

Sylvester Stallonen 36-vuotias Sage-poika kuoli viime vuonna sydänkohtaukseen. Menehtyminen herätti mediassa huume-epäilyjä, jotka eivät kuitenkaan pitäneet paikkaansa. Stallonen pojalla oli sepelvaltimo-ongelmia, eikä tämän verestä löytynyt kuolinsyyntutkinnassa huumaavia aineita.