Miley Cyrus poseerasi rohkeasti ilman rintaliivejä – muhkea kaula-aukko

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Laulaja-näyttelijätär Miley Cyrus joutui vastikään huume-epäilyjen kohteeksi, kun hänestä julkaistiin hollywoodilaisessa Greystone Manor -yökerhossa napattu otos, jossa neito näyttää polttavan huumesätkää.

Viihdetähden suhde kihlattu Liam Hemsworthiin on myös ollut viime aikoina spekulaation kohteena. Miley itse kertoo pitävänsä suhteen kiemurat salaisuutena, vaikka toteaa uudessa Elle-lehden haastattelussa parin olevan edelleen yhdessä. Cyrus nähdään myös kyseisen julkaisun kannessa ilman rintaliivejä. Hänen yllään on hihaton takki, jonka kaula-aukko ulottuu lähes napaan asti.

mileycyrus29042013

Tennesseessä varttunut Miley Cyrus tunnetaan parhaiten Disney-kanavan hittisarjasta Hannah Montana, johon hänet valittiin pääosan esittäjäksi 11-vuotiaana. Televisiosarjassa hän näytteli teini-ikäistä tyttöä, joka eli kaksoiselämää ja salaili poptähden uraansa. Näyttelijä-poppari on ristimänimeltään Destiny Hope Cyrus, mutta hän vaihtoi nimensä vuosia sitten Mileyksi.