FHM valitsi maailman seksikkäimmän naisen – tässä näyttävä tulos

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijäkaunotar Gwyneth Paltrow sai äskettäin kunnian tulla nimetyksi maailman kauneimmaksi naiseksi. Tittelin myönsi hänelle People-lehti. Nyt FHM-miestenlehti on valinnut maailman seksikkäimmän naisen, joka on Gwynethin sijaan Mila Kunis.

milakunis21102012a

Mila Kunis valittiin vuonna 2012 Esquire-lehden toimesta maailman seksikkäimmäksi elossa olevaksi naiseksi, mutta hänen tähtikarismansa näyttää vain kasvaneen vuoden aikana. Näyttelijäkomistus Ashton Kutcherin kanssa seurusteleva tumma kaunotar muistetaan monista komediarooleistaan, kuten Ted, Mahtava Oz ja Vain seksiä.

– Mila ei ole pelkästään jo luonnostaan tyrmäävän näköinen, mutta hänellä on myös hyvä huumorintaju, eikä hän pelkää vitsailla itsensä kustannuksella. Kansa on puhunut, ja tuomio on, että hän on virallisesti täydellinen tyttöystävä, kertoi FHM-lehden päätoimittaja Dan Jude.

milakunis21102012b

Toiseksi listauksessa pääsi rohkeasta tyylistään tunnettu barbadoslainen popkaunotar Rihanna, jonka yksityiselämä ja ura ovat viihdelehtien kuuminta materiaalia viikosta toiseen. Kolmannelle sijalle valittiin Helen Flanagan, joka on listauksen ansiosta Britannian seksikkäin nainen. Niin ikään Michelle Keegan, Kelly Brook, Kaley Cuoco, Pixie Lott, Kate Upton, Cheryl Cole ja Georgia Salpa sijoittuivat kärkikymmenikköön.

milakunis_gq_2011.png