Mies soitti 80 kertaa hätänumeroon – halusi mehua, hampurilaisia ja pilveä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin tapauksesta, jossa 19-vuotias floridalainen teini pidätettiin tämän soitettua toistuvasti hätänumeroon ilman todellista syytä, vain valittaakseen ärsyttävästi käyttäytyvästä äidistään. Nyt niin ikään Floridasta kantautuu hieman samankaltainen uutinen.

Jarvis Sutton soitti Tampa Bay Times -lehden mukaan sunnuntaina 28. huhtikuuta hätäkeskukseen noin 80 kertaa. 34-vuotias mies kertoi tehneensä tämän, sillä hän halusi kotiovelleen kuljetettuna Kool Aid -mehua, hampurilaisia ja kannabista. Mies ei kuitenkaan saanut haluamiaan asioita, vaan oven taakse ilmestyivät poliisit, jotka pidättivät hänet.

Suttonilla ilmeisesti oli todella kova nälkä, sillä miehen kerrotaan myös pureskelleen häntä kuljettaneen poliisiauton kaltereita päällystänyttä vaahtomuovia. Jarvis Sutton pääsi sittemmin pois putkasta 150 dollarin takuusummaa vastaan.