Miley Cyrus rohkeissa kansikuvissa – nyt vilahti myös peppu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-näyttelijätär Miley Cyrus on ollut viime aikoina otsikoissa yksityiselämänsä vuoksi, sillä hänen on epäilty eronneen kihlatustaan Liam Hemwsorthista. Miley itse kertoo pitävänsä suhteen kiemurat salaisuutena, mutta vahvisti parin olevan edelleen yhdessä.

Hiljattain antoisassa kaula-aukossa Elle-lehdessä poseerannut Miley Cyrus nähdään nyt jälleen rohkeissa kuvissa. 20-vuotias tähti poseeraa V Magazine -lehden tuoreen numeron kolmessa erilaisessa kannessa esimerkiksi avonaisessa takissa ilman rintaliivejä.

Miley poseeraa seksikkäissä kuvissa myös lehden sisäsivuilla, ja tuoreiden valokuvasessioiden kulissien taakse kurkistavaa videomateriaalia on nyt nähtävillä YouTubessa.

Tennesseessä varttunut Miley Cyrus tunnetaan parhaiten Disney-kanavan hittisarjasta Hannah Montana, johon hänet valittiin pääosan esittäjäksi 11-vuotiaana. Televisiosarjassa hän näytteli teini-ikäistä tyttöä, joka eli kaksoiselämää ja salaili poptähden uraansa. Näyttelijä-poppari on ristimänimeltään Destiny Hope Cyrus, mutta hän vaihtoi nimensä vuosia sitten Mileyksi.