Paulina Gretzkyn bikinipeppu on vertaansa vailla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalaisen jääkiekkolegenda Wayne Gretzkyn kuvankaunis mallitytär Paulina Gretzky on noussut viime aikoina suosioon isänsä vanavedessä. Vaaleahiuksinen malli on jo tuttu näky niin lehtien sivuilla, kuin internetissäkin.

Paulina Gretzky jakaa usein rohkeita otoksia myös Instagram-kuvapalvelussa. Nyt vaaleaverikkö on lisännyt sivustolle uima-allaskuvan, jossa hän esittelee kameralle bikiniin verhottua takapuoltaan. Paulina kertoo kuvatekstissä olevansa onnellinen palattuaan takaisin Los Angelesiin.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Laulaja-malli Paulina Gretzky sai taannoin rohkeiden nettikuviensa ansiosta elokuvaroolin, sillä hänet nähdään pian Adam Sandlerin tähdittämässä Grown Ups -menestyskomedian jatko-osassa. Kaunotar tullaan näkemään opiskelijan roolissa vuoden 2013 kesäkuussa julkaistavassa jatko-osassa.