Nainen, näistä merkeistä tunnistat pettäjämiehen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kannattaako tunnustaa jos pettää? Tätä sopii kysyä niin pettäjältä kuin petetyksi tulleelta. Olisiko helpompi elää ilman tietoa vai saisiko ainainen petetyksi tulemisen tunne lopultakin pisteen, jos pettäjä jäisi lopulta kiinni?

MyCheating.com -sivuston toiminnanjohtaja Carl Staniscia-Mason paljasti Femail Firstille muutaman tunnusmerkin, jotka saattavat kieliä miespuolisen kumppanin pettämisestä. Jos kumppani pettää, saattaa asiaa olla hyvin vaikea uskoa todeksi, mutta vielä vaikeampaa on elää jatkuvien epäilyjen kanssa.

Mikäli mies muuttuu yhtäkkiä, kuten kiinnittää enemmän huomiota ulkonäköönsä, etsii elämäänsä uusia ohjenuoria tai pyrkii muuten korostamaan erityisen paljon omaa hyvinvointiaan, saattaa se kieliä uusista rakkauselämän kuvioista. Myös kännykän ylenpalttinen kontrollointi ja vaikkapa puhelin- ja tekstiviestilokien poistaminen saattavat olla selkeitä vaaran merkkejä.

Uusi ystäväpiiri, omituiset pankkinostot ja luottokorttilaskut sekä myöhäinen työpaikalla viihtyminen saattavat niin ikään kertoa miehen syrjähypystä. Mikäli oman naisen huomioiminen muuttuu kaiken lisäksi oleellisesti huonompaa suuntaan, voidaan ainakin varovaisesti otaksua miehellä olevan muutakin säpinää kuin oman kodin katon alla.

Myös oleellisesti muuttuva seksuaalinen käyttäytyminen kielii usein kaikkien muiden merkkien ohella mahdollisesta pettämisestä. Ei kannata ajatella pelkästään, että seksin loppuminen on selkeä pettämisen merkki. Myös omaan makuuhuoneeseen kantautuvat turhankin erilaiset tuulet voivat olla syrjähypyn merkkejä. Esimerkiksi uusi ja villimpi rakastelutapa saattaa olla vain toisen naisen sytyttämää huumaa.

Naisiaan pettävät miehet eivät myöskään ole kiinnostuneita oman lähipiirinsä tai perheensä asioista sen enempää kuin kumppaninsa huolista, murheista, menoista ja tuloista. Staniscia-Mason tahtoo kuitenkin painottaa, että ennen varsinaisten epäilyjen tiskiin lyömistä täytyy naisen olla sataprosenttisen varma, että hänen miehensä on pettäjä. Turhat epäilyt ja vainoharhainen käytös tekee suhteelle nimittäin myös paljon hallaa.