Opettaja virtsasi luokassa kesken tunnin – sai heti potkut

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lasten kanssa päätyy työskentelemään hyvin monenlaisia henkilöitä, joista kaikki eivät kuulu tasapainoisimpiin ihmisiin. Joskus tästä on seurauksena outoja tapauksia. Nyt erään newjerseyläisen opettajan kerrotaan virtsanneen luokassa oppitunnin aikana.

Kakkosluokan opettaja Ron Tuitt teki muun muassa tarpeensa virtsaamalla luokan roskakoriin. Hänen kerrotaan myös virtsanneen aiemmin muovipulloihin, ja lähettäneen lapset tyhjentämään niitä poikien vessaan.

Kyseinen opettaja on lisäksi antanut oppilaiden istua hänen sähkökäyttöisessä pyörätuolissaan. Kun tapaus tuli ilmi, Tuitt sai potkut töistään epäsopivan käytöksen ja tottelemattomuuden takia. Mies kuitenkin valitti erottamispäätöksestä ja kiistää nyt syyllisyytensä sairauteen vedoten, uutisoi The Record -lehti.