Sensuuri unohtui: Paljaat rinnat vilahtivat Viidakon tähtösissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen realitysarja on tarjonnut televisiokatsojille viihdettä jo viikkojen ajan. Ohjelmassa nähdään mies ja sankka joukko muodokkaita naisia, jotka kukin keikistelevät sekä leireissään että ohjelman kilpailuissa varsin vähäpukeisina.

Kuvakaappaus: Sub, Viidakon tähtöset
Kuvakaappaus: Sub, Viidakon tähtöset

Eilisessä jaksossa katsojat saivat kuitenkin nähdä hieman odotettua enemmän, sillä ilmeisesti epähuomiossa ohjelmaan oli päätynyt kohtaus, jossa nähtiin kilpailun seniorin paljaat rinnat. Ne vilahtivat muutaman sekunnin ajan kuvan taustalla, joten kaikki katsojat tuskin huomasivat tapahtunutta.

Tilanne sattui, kun luksusleirissä asuvat Tarzanit olivat aamiaisella ruokapöydässä. Samaan aikaan taustalla näyttelijä Susanna Indren ryhtyi kuitenkin vaihtamaan vaatteitaan huomaamatta, että kamerat olivat käynnissä. Hän ehti keikistellä televisioruudussa muutaman sekunnin rinnat täysin paljaana.