Sydänkohtauksen saanut mies kertoo käyneensä Taivaassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Uutisoinnin kohteeksi päätyy silloin tällöin rajatilakertomuksia, joissa ihmiset paljastavat liukuneensa esimerkiksi sairaalassa ulos kehostaan tai jopa matkustaneensa tuonpuoleiseen. Nyt amerikkalainen mies kertoi käyneensä juttelemassa Jumalan luona.

Muutamia päiviä ennen joulua Don Houston sai sydänkohtauksen nukkuessaan. Rita-vaimo heräsi kesken unien ja huomasi, ettei hänen miehensä hengittänyt. Hätäpuhelun soittamisen jälkeen 62-vuotias mies kiidätettiin sairaalaan. Oklahoman sairaalan henkilökunnan antama elvytys ei tehonnut, ja Donin uskottiin kuolleen.

Uskovainen Rita-vaimo pyysi silloin saada mennä sairaalasängyn vierelle rukoilemaan perheensä kanssa. Pian Houston heräsi hämmästyttävän tarinan kanssa.

– Olin yhtäkkiä isossa valkoisessa huoneessa. Kaikki oli epätodellista, niin rauhallista. Se ei ollut uni, se oli todellista. Siellä oli enkeleitä, Jumala puhui minulle. Se tapahtui, kertoi Don Houston Daily Mirror -lehdelle.

Taivaassa Donille näytettiin kaksi ovea. Mies kuljetettiin uusien mahdollisuuksien ovelle, jotta hän voisi palata takaisin surevan perheensä luo. Enkeli pyysi häntä menemään sille ovelle, ja pian mies olikin jo takaisin elävien kirjoissa.

Houston uskoo nyt saaneensa sydänkohtauksen hengellisen herätyksen takia. Hän kertoo uskovansa tapauksen jälkeen kuolemanjälkeiseen elämään, jossa rajan takana ovat vastassa hyvät voimat.