Perheenäiti katosi liftausreissulla 11 vuotta sitten – löytyi nyt pultsarina

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Moni pitää perhe-elämää eräänä onnellisen elämän kulminoitumana. On kuitenkin niitäkin yksilöitä, jotka valitsevat toisenlaisen elämän. 11 vuotta sitten eräs amerikkalainen perheenäiti teki elämässään täyskäännöksen ja katosi liftausreissulle.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Brenda Heist eli tavallista avioeron jälkeistä perhe-elämää kahden lapsensa kanssa. Jokin työssäkäyvän naisen mielessä kaihersi, sillä vuonna 2002 hän päätti jättää kaiken taakseen. Nainen liftasi Pennsylvaniasta tuntemattomien ihmisten kyytiin ja aloitti seikkailun kohti Floridaa.

Hänen 8- ja 12 -vuotiaat lapsensa jäivät omilleen, ja he ovat jo tätä nykyä suorittamassa loppuun yliopisto-opintojaan. Äidin poissaollessa hänen ex-miehensä meni uudelleen naimisiin ja oikeus julisti Brendan kuolleeksi. Nainen kuitenkin teki 11 vuoden pakomatkan jälkeen paluun.

Poliisin mukaan Brenda Heist tunnistettiin viime viikolla Etelä-Floridassa, jossa hän eli kodittomana siltojen alla. Kadunnainen sai ruokansa tonkimalla ravintoloiden roskapönttöjä, uutisoi Daily Mirror -lehti. Perheenäitiä odottaa parhaillaan syyte huumeiden hallussapidosta.