Mikä onnenpekka! Tätä lihaskimppua Miss Universum ei jättänyt

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen Miss Universum Jennifer Hawkins on nykyisin kihloissa australialaisen mallikomistus Jake Wallin kanssa. Pariskunta tapasi juuri ennen Miss Universum -valintaa, ja suhde on siitä huolimatta kestänyt. Pari avioituu myöhemmin tänä vuonna Tyynen valtameren paratiisisaarella.

Jake Wall ikuisestiin hiljattain Australian rannikolla, jossa lihaksikas malli viritteli shortsejaan surffausreissua varten. Mallina työskentelevä mies on ainakin kuvista päätellen ilmeisen timmissä kunnossa.

Komistus on siis pian ukkomies, sillä hän kosi kihlattuaan News.comin mukaan romanttisesti alppimajassa, Uudessa Seelannissa. Häät tanssitaan kesällä ja miehestä tulee virallisesti Miss Universumin aviomies.

27-vuotias australialainen Jennifer Hawkins valittiin universumin kauneimmaksi naiseksi vuonna 2004. Miss Australia -tittelin myötä hän pääsi edustamaan maataan Miss Universe -kilpailuihin Equadoriin, jossa hänet kruunattiin kauneimmaksi. Sittemmin hän on tehnyt kotimaassaan menestyksekästä uraa The Great Outdoors -ohjelman juontajana, koreografina ja mallina. Nykyisin Sydneyssä asuva Hawkins toimi teini-ikäisenä kengurumaan Newcastle Knights -rugbyjoukkueen cheerleaderina.