Mainosvideo ei mennyt kuin Strömsössä – kutsumaton vieras ilmestyi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Internetissä tapahtuva markkinointi keskittyy nykyään yhä enemmän YouTubessa oleviin videoihin, joiden avulla pyritään saavuttamaan mahdollisimman paljon yleisöä kampanjalle. Joskus videoista saattaa tulla suosittuja jollain toisella tavalla kuin alun perin oli tarkoituksena.

Sam Scott Lapin on mies, joka kuvasi taannoin internetiin Lego Town -aiheista markkinointivideota. Mies käytti kuvauspaikkana omaa kotiaan, ja ryhtyi tekemään rakennuspalikkapromootiota kravattipukuisena kameralle aiheesta vakuuttavasti jutellen.

Video menee kuitenkin loppumetreillä mönkään, sillä kesken tiukkasanaisen markkinointilauseen miehen syliin kiipeää kissa, joka alkaa taputella Lego-promoottorin suuta tassulla. Mies räjähtää hersyvään nauruun ja silittää kissaansa samalla huomaten, että eihän video mennyt ollenkaan niin kuin piti. Todennäköisesti Lapin saavuttaa kuitenkin uuden apurinsa avulla enemmän katsojia kuin arvasikaan.

20130512-000932.jpg