Popkaunotar esiintyi televisiossa toinen rinta paljaana!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Television suorissa lähetyksissä sattuu usein nolojakin mokia, joita ei enää kyetä jälkikäteen estämään tai sensuroimaan suoran lähetyksen luonteen vuoksi. Viihdemaailmassa muistetaan muutamia tapauksia, joissa naisten intiimipaikkoja on yllättäen paljastunut.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt alalla on tehty todennäköisesti koko viihdehistorian pohjat, kun kaunis ja muodokas naispuolinen poptähti Laura Miller esiintyi playbackina suorassa televisiolähetyksessä. Kesken esityksen hänen toppinsa petti ja paljasti toisen rinnan kokonaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nainen oli kuitenkin niin esityksensä lumoissa, ettei edes huomannut uskomattoman noloa tilannetta. Lopulta hän huomaa tilanteen ja tyrmistyy siitä niin, että unohtaa jatkaa playback-esiintymistään.