Kasvonsa kauneusleikkauksilla tuhonnut ”kissanainen” järkytti yöelämässä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman kauheimpia plastiikkakirurgian aikaansaamia tuloksia lueteltaessa muistetaan aina mainita kuuluisa sveitsiläinen seurapiirineito Jocelyn Wildenstein, joka on nimetty leikeltyjen piirteidensä takia kissanaiseksi.

72-vuotias nainen oli vielä varsinainen kaunotar 1970-luvulla, mutta lukuisat erittäin kalliit kauneusleikkaukset tekivät hänestä lopulta silmiinpistävän näyn. Nyt Jocelyn on löytänyt vierelleen miehen, joka pitää operaatioista vähintään yhtä paljon kuin hän itse. Julkkistähti seurustelee nimittäin ranskalaisen muotisuunnittelijan, Lloyd Kleinin, kanssa.

Pari kuvattiin kuumilla treffeillä matkalla beverlyhillsiläiseen yökerhoon. Otoksissa näkyy Wildensteinin epäluonnollinen tyyli, jossa hänen kasvojaan on muun muassa kiristetty ja silmiä muokattu kissamaisuutta mukaisevaksi. Neito muunsi kasvojaan aikoinaan miellyttääkseen ensimmäistä aviomiestään, Alec Wildensteinia.