Victoria Silvstedt keikisteli bikineissä – tässä näyttävä tulos

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ruotsalainen povipommi Victoria Silvstedt on onnistunut luomaan kansainvälistä uraa viihdealalla. Hän kaipaa kuitenkin kovasti jälkikasvua, ja kertoi taannoin haastattelunsa masentuvansa lähes itsemurha-ajatuksiin, mikäli ei saa omaa lasta.

38-vuotias Victoria viihtyy lomailun parissa, ja hänet ikuistetaan aika ajoin seksikkäisiin rantaotoksiin. Tällä kertaa liikemies Maurice Dabbahia deittaileva kaunotar julkaisi Twitter-blogissaan rintavia otoksia, joissa hänet nähdään bikiniasuissa.

Ruotsalaiskaunotar Karen Victoria Silvstedt on malli-juontaja-laulaja, joka sijoittui vuonna 1993 Miss Ruotsi kilpailussa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Vuonna 1996 hän poseerasi Playboy-lehdessä, ja hänet valittiin seuraavana vuonna Playmate Of The Year -voittajaksi. Vuonna 2005 Victoria valittiin maailman toiseksi seksikkäimmäksi blondiksi. Hän oli teini-ikäisenä olympiatason laskettelija, mutta urheilu-ura tyssäsi 16-vuotiaana olkapäävammaan.