Heidi Klum paljasti bikinivartalonsa – upea näky

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supermalli Heidi Klum on uranainen ja julkisuudesta tuttu persoona. Hän luotsaa omaa pesuettaan ja vietti juuri äitienpäivää aurinkoisissa merkeissä uima-altaalla sekä julkaisi nautiskelusessiostaan otoksen Twitter-blogissaan.

Kuvassa vaalea kaunotar kelluu uimapatjan päällä punaisessa bikiniasussa. Klumin vartalo on nelikymppiseksi äidiksi loistavassa kunnossa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

– Hyvää äitienpäivää! Paras äitienpäivä ikinä… Kirjoitti Heidi kuvan oheen.

Saksalainen huippumalli Heidi Klum erosi viime vuonna laulaja Sealista ja vaihtoi aviomiehen henkivartijaansa. Klum myönsi olleensa seurustelusuhteessa henkivartijansa Martin Kristenin kanssa. Nainen avioitui laulaja Sealin kanssa vuonna 2005. Pariskunnalla oli tapana uusia vihkivalansa ystävien ja perheen kesken joka vuosi hääpäivänään. Kaksikon perheeseen kuuluu kolme yhteistä lasta sekä Heidin 7-vuotias Leni-tytär, jonka Seal adoptoi virallisesti vuonna 2009.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter