Kiinalaiset naiset vuokraavat poikaystäviä – tässä syy

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kuten tiedetään, ovat kiinalaiset hyvin uutteraa kansaa ja he luovat mielellään menestyvää uraa. Ongelmaksi on kuitenkin kehkeytynyt pariutuminen, sillä monet uranaiset ovat suoraan myöntäneet keskittyvänsä ennemmin liiketoimintaan kuin perheen perustamiseen.

Kiinalaisten uraohjusten vanhemmat ovat kuitenkin usein huolissaan jälkipolvensa perheen perustamisaikeista, ja patistavat tyttölapsia menemään naimisiin. Keinoksi naiset ovat keksineet valepoikaystävien palkkaamisen, sillä sen lisäksi että he saavuttavat enemmän uskottavuutta mies rinnallaan, pystyvät he myös pitämään vanhempansa tyytyväisenä.

27-vuotias vuokrapoikaystävä Wang Zhuo paljastaa RocketNews24-sivustolle, että hän on esittänyt yli sadan naisen poikaystävää viimeisen kahden vuoden aikana. Mies on muun muassa auttanut erästä naista nousemaan suuryrityksen johtajaksi hänen kumppaniaan esittämällä. Todellisuudessa naisella ei olisi ollut mielenkiintoa etsiä itselleen miestä, vaikka häntä alettiin jo luulla sinkkuuden takia lesboksi.

Mies mainostaa toimintaansa internetissä, ja ainoastaan viisi hänen valetyttöystävää on löytänyt aidon rakkauden rinnalleen. Toisinaan mies on joutunut esittämään poikaystävää jopa naisten perhelomilla ja juhlapyhinä. Naiset kuitenkin tahtovat poikaystävän vain vuokralle, koska työura on heidän elämänsä ykkösasia.