Näin hurmaat kesädeittisi – asiantuntijat kertovat kuumat neuvot

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kun talvella treffaillaan lähinnä elokuvateattereissa, kahviloissa tai ravintoloissa kynttilänvalossa nautiskellen, voi kesän tullen karistaa sisätilojen pölyt rohkeasti pois jaloista. Aurinko houkuttelee deittikumppanukset ulkoilmatreffeille, eivätkä ideat lopu silloin kesken.

Femail First muistuttaa, että yksi loistava kesän deittitapa on viedä treffikumppani piknikille. Kun koriin pakkaa laatujuomat viinilaseineen ja herkut lautasliinoineen, voi treffeistä nauttia puistoretkellä, luonnonsuojelualueella tai vaikkapa maaseudun rauhassa.

Myös perinteisistä elokuvista voi nauttia kesäaikaan uudella ja hauskemmalla tavalla. Jotkut paikkakunnat järjestävät nimittäin ulkosalla esitettäviä elokuvanäytöksiä. Myös amerikkalaistyyliset drive-in elokuvat ovat loistavia deittipaikkoja, tosin niitä ei löydy Suomesta kovinkaan monesta kaupungista.

Torit ja ulkoilmakirppikset suorastaan kutsuvat luokseen, ja niissä riittää deiteillä oleville pällisteltävää ja katseltavaa – ja tietysti touhuttavaa. Puhumattakaan konserteista, joita järjestetään varmasti jokaisessa kaupungissa pitkin kesää. Mikäli ei mieli pitkälle festariviikonlopulle, voi treffikumppanin kanssa piipahtaa vaikkapa yhtenä iltana kesäteatterissa tai pyörähtää kesäillan tanssilavalla.