Jonna Tervomaa teki yllättävän paluun! Tältä hän näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pitkän artistiuran tehnyt Jonna Tervomaa on viettänyt viisi vuotta hiljaiseloa, mutta nyt tilanne on yllättäen muuttunut. Tervomaa on nimittäin tehnyt paluun ja julkaissut tänään vuosien tauon jälkeen uutta musiikkia Minä toivon -singlen muodossa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Jonna Tervomaa nousi vuonna 2007 Suomen virallisen albumilistan ykköseksi, kun hänen viides studiolevynsä Parempi loppu julkaistiin. Vuonna 2004 julkaistu Halo -albumi toi Tervomaalle kolme Emma-pystiä ja ensimmäisen platinalevyn.

Noihin vuosiin tiivistyi myös hänen uransa menestyksekkäin ajanjakso, ellei mukaan lasketa uraa huippumenestyneenä lapsitähtenä 1980-luvulla, jolloin Minttu sekä Ville -hitistä muodostui suorastaan ikivihreä.