Kiinnostaisiko viskin makuinen hammastahna?

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Aikuiset saattavat taistella lastensa hammaspesuista aamuin illoin suurten itkukohtausten kera. Entisaikaan saatettiin taistella myös miesten hammaspyykin suorittamisesta, mikäli uskomme internetissä julkaistua hammastahnamainosta.

viskihammastahna1

Mainoksessa nimittäin myydään viskin makuista hammastahnaa yhden dollarin hintaan. Vanhassa ilmoituksessa lukee, että miksi taistella suun hygienian ylläpitoa vastaan, kun on olemassa tosimiehille tarkoitettu hammastahna, joka maistuu aivan skottilaiselta kuningasjuomalta.

Mainos kehottaa hampaiden harjaajia suorittamaan operaation jopa kolmesti päivässä, sillä kyseessä on todellinen nautintoaine. Lisämausteena Floridan Miamista tilattavan tahnan voi mainoksen mukaan huuhdella suusta hiilihapollisella juomalla, mikäli ei tahdo käyttää tavallista vettä toimenpiteeseen. Mainoksen julkaisi Forkparty-blogi.