JUURI NYT: Nämä superautot saapuvat parhaillaan Turkuun – Hasselhoff jäi laivasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Turun satamassa alkaa näillä hetkillä tapahtua, kun sinne saapuu laivalastillinen maailman kalleimpiin lukeutuvia ökyautoja – puhumattakaan monista urheilu- ja viihdemaailman supertähdistä. Kyseessä on Gumball 3000 -tapahtuma, joka saapuu nyt Suomeen.

Stara on parhaillaan supertähtien mukana laivalla, joka lähti eilen Tukholmasta puolitoista tuntia myöhässä supertähtien myöhästymisten takia. Sittemmin myöhästymistä ei ole saatu kiinni, sillä laiva saapuu satamaan myöhässä. David Hasselhoff oli myös mukana kisassa, mutta hänen autonsa koki rengasrikon ja jäi lopulta laivasta.

Katso kuvat laivan autokannelta tästä.

Kisan Batman-monsteriauto hajosi heti lähdön jälkeen Kööpenhaminassa ja joutui jättämään leikin kesken. Duudsonien auto hajosi Tanskan ja Ruotsin rajalla, mutta se saatiin lopulta mukaan laivaan. Duudsonit saapuivat satamaan liftaamalla. Rähinän suomalaistiimi saapui sataman etapille viidentenä, joten sijoitus on loistava.

Mukana kisassa on jälleen kerran myös amerikkalainen naisräppäri Eve. Laivan mukana Turkuun saapuu tänä aamuna ennennäkemättömän arvokas kokoelma poikkeuksellisen kalliita ökyautoja. Tapahtuman suomalainen yhteistyökumppani on energiajuoma Battery.