Uskomaton näky ruotsinlaivan autokannella – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin autotapahtumiin lukeutuva Gumball 3000 on näillä hetkillä saapumassa Suomeen. 15. kertaa järjestettävä Gumball 3000 lähti liikkeelle Kööpenhaminasta lauantaina ja päättyy Monte Carloon. Ryhmän laivan on määrä saapua Turkuun puolen tunnin kuluttua.

Kuva: Timo Mikkola
Kuva: Timo Mikkola

Stara on parhaillaan mukana laivalla, jossa kansainvälinen joukko supertähtiä juhli eilisen illan railakkaasti. Samalla ruotsinlaivalla saatiin kuvattua hyvin poikkeuksellinen näky, kun laivan autokannella on harvinaisen arvovaltainen joukko luksusautoja. Hetken kuluttua julkaisemme autoista laajemman kuvagallerian.

Tänä vuonna Gumball-kisaan osallistuu nimekäs joukko supertähtiä, sheikkimiljonäärejä, kuninkaallisia ja elokuvatähtiä sekä musiikkimaailman julkimoita. Suomesta mukana ovat Rähinän joukko ja Duudsonit. Viimeksi mainittujen auto hajosi eilen, mutta se saatiin lopulta mukaan laivaan, joka pääsi lähtemään satamasta peräti puolitoista tuntia myöhässä.

Kuva: Timo Mikkola
Kuva: Timo Mikkola

Vuoden 2013 yli 100 auton valikoimassa on mukana muun muassa Bugatti Veyroneja, McLareneita, Ferrareita, Lamborghineja, Rolls Royceja, Bentleyjä, Aston Martineja, Jaguareja ja Porscheja – sekä kustomoituja että vintage-autoharvinaisuuksia. Tapahtuman suomalainen sponsori on energiajuoma Battery.