Lääkärin neuvo naispotilaalle: Suihinotto aviomieheltä kahdesti viikossa!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Aina välillä uutisoidaan lääkäreistä, jotka ovat ylittäneet ammatilliset rajansa hoitaessaan potilaitaan. Muutamat lääkärit ovat syyllistyneet jopa säädyttömään käytökseen.

Nyt erään kalifornialaisen lääkärin kerrotaan suositelleen potilalleen suuseksiä lääkkeeksi pakonomaiseen oksennusrefleksiin. J. Peter Zegarran mukaan naisen olisi tullut siedättää itseään käytännön tilanteessa ja antaa aviomiehelleen viikoittain kahdesti oraaliseksiä. Osavaltion lääkintöhallitus on nyt nuhdellut Zegarraa tämän toimista.

Miestohtori oli mitä ilmeisimmin tarkoittanut sanomansa asian vitsiksi, mutta potilas ei ollut kyennyt näkemään asioinnin humoristista puolta. CBS Sacramento -sivuston mukaan lääkäri teki oudon ehdotuksen naispotilaalleen ja tämän aviomiehelle useita vuosia sitten. Mies on yrittänyt useaan otteeseen pyyhkiä valituksia pois julkisista virkapapereista.