Nainen oli LIIAN hyvännäköinen työpaikalle – joutui irtisanoutumaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sanotaan, että moni kakku päältä kaunis, mutta silkkoa sisältä. Sehän tarkoittaa hyvin pitkälle sitä, että toisinaan esimerkiksi naisen kauniin ulkokuoren alla saattaakin piillä typerä ja huonokäytöksinen ihminen.

Brittiläinen Laura Fernee on kohdannut suuren ongelman, sillä sen lisäksi että hän on kaunis nainen, on hän myös järkevä ja hyvin koulutettu työmyyrä. Lauran entinen työnantaja ja kollegat eivät kuitenkaan ottaneet hyvännäköistä naista koskaan tosissaan, vaan pitävät häntä hieman höpsönä hupsuna, ja lopulta hän joutui työpaikkakiusaamisen uhriksi.

Kaunotar työskenteli lääketieteen tutkijana, mutta irtisanoi itsensä kaksi vuotta sitten saatuaan tarpeekseen miesten vihjailevasta tytöttelystä ja naispuolisten työkavereidensa ilkeilyistä. Nainen itse olisi tahtonut päteä ennemmin ammatillisilla avuillaan kuin hehkeällä ulkonäöllään. Töiden loputtua hän menetti myös mukavat 36.000 euron vuositulot ja elää nykyään vanhempiensa antamalla kuukausiavustuksella, Daily Mail uutisoi.