Nainen maalasi unelmiensa miehen – löysi samanlaisen oikeasti!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Elokuvissa romanttiset kohtaamiset on rakennettu usein eeppisiksi tilanteiksi, joissa miehen ja naisen tapaaminen on lähes kohtalonomainen tapahtuma. Joskus kohtalolla on sormensa pelissä myös tosielämässä.

Sinkkunainen Chloe Mayo halusi nimittäin selventää unelmiaan, ja hän maalasi vuonna 2009 kauniin teoksen itsestään unelmiensa miehen kanssa. Mies oli maalauksessa pitkä, komea ja parrakas. 31-vuotias taiteilija unohti nopeasti tekemänsä kuvan ja meni parin viikon päästä nettideittisivustolle.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Siellä hän alkoi kirjoitella Michael Goeman -nimiselle miehelle. Pari kirjoitti toisilleen jonkin aikaa ennen kuin he tapasivat. Ensitapaaminen olikin Chloelle deja-vu -kokemus. Hän nimittäin huomasi tuijottavansa silmiin maalaamaansa komistusta.

Neito piilotti seurustelun alkuajoiksi maalauksen, koska pelkäsi vaikuttavansa friikiltä. Myöhemmin hän kertoi Michaelille totuuden ja pariskunta meni ajan kuluessa naimisiin. Kaunis taideteos on tällä erää heidän kotinsa seinällä, uutisoi Daily Mail -sivusto.