Masturboinnin uusi hittituote – taikabanaani yllättää käyttäjänsä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuten tiedämme, ovat naisten lantionpohjanlihakset tärkeässä asemassa seksinautintojen saavuttamisessa. Hyvässä kunnossa olevat paikat tuottavat tajunnanräjäyttäviä orgasmeja, ja nyt niitä voi treenata omaromantiikan ohessa.

magicbanana23052013

Magic Banana, eli suomalaisittain taikabanaani, on villin näköinen vekotin. Sen kerrotaan tuovan käyttäjälleen suurta nautintoa samalla, kun sen avulla voi treenata sisäisiä lemmenlihaksia. Taikabanaanin luvataan tiukentavan emätintä ja antavansa seksinautintoihin kokonaan uutta sykettä.

Taikabanaanin toimintapa on yksinkertainen: Siinä oleva lenkki työnnetään emättimeen, jossa lenkkiä puristellaan lantionpohjanlihaksilla. Seksilelu stimuloi harjoittelun ohella käyttäjänsä g-pistettä. Magic Banana on kanadalaisen joogaekspertin kehittelemä tuote, joka syntyi 30 vuoden tutkimustyön tuloksena. Treenilelua voi tilata internetistä alle 55 eurolla.

Femail Firstin mukaan lelua testaneet ovat kertoneet, etteivät olisi koskaan uskoneet lihaskuntoharjoittelun päättyvän orgasmiin. Taikabanaani nousi suureen suosioon Yhdysvalloissa Oprah Winfreyn ansiosta, sillä keskusteluohjelman emäntä ylisti taannoin seksilelua maasta taivaaseen.