Candice Swanepoel nautiskeli uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Candice Swanepoel aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana. Hän on urallaan koristanut esimerkiksi Kreikan ja Italian Vogue -lehtiä ja Niken mainoksia. Nykyisin 24-vuotias kaunotar on eräs Victoria’s Secret -alusvaatebrändin tunnetuimmista kasvoista.

Parhaillaan merkittävä osa superjulkkiksista on Monacossa erinäisissä syistä, mutta osa on jäänyt myös Yhdysvaltoihin. Miami Beachilla ikuistettiim eilen myös Candice, jonka huikea bikinivartalo ei takuulla jäänyt keneltään huomaamatta.

Taannoin sinisilmäinen kaunotar nousi Forbes-lehden maailman parhaiten tienaavien mallien listalle reilun kolmen miljoonan euron vuosituloillaan. Candice Swanepoel on seurustellut brasialaisen poikaystävänsä Hermann Nicolin kanssa 17-vuotiaasta asti.