Wow, mikä vatsa! Tältä Halle Berry näyttää nykyisin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Bond-tyttönäkin nähty amerikkalainen näyttelijätär Halle Berry joutui äskettäin kohun keskelle ex-miehensä vuoksi. Tähden Nahla-tyttären isä Gabriel Aubry nimittäin pahoinpiteli nykyisen kumppaninsa Olivier Martinezin. Berry on sittemmin hakenut Aubrylle lähestymiskieltoa.

46-vuotias näyttelijätär paljasti vasta huhtikuussa olevansa kolmannella kuulla raskaana. Nyt raskaus on jo viidennellä kuulla ja Berryn vatsa on pyöristynyt huomattavasti. Eilen Halle kuvattiin noutamassa Nahla-tytärtään koulusta yhdessä perheen henkivartijan kanssa. Lapsen isä on suosikkinäyttelijättären nykyinen kumppani, ranskalaisnäyttelijä Olivier Martinez.

Kyseessä on 47-vuotiaan Olivierin ensimmäinen lapsi. Hallen kerrotaan saaneen tietää raskaudestaan vain päiviä helmikuisten Oscar-juhlien jälkeen, joiden yhteydessä kaunottaren kerrotaan valitelleen huonovointisuutta ja painon kertymistä.

Halle Berry ja Gabriel Aubry ovat riidelleet Nahlan huoltajuudesta oikeussalissa asti. Näyttelijäkaunotar haluaisi muuttaa Nahla-tyttärensä kanssa Ranskaan, jossa paparazzit eivät saa piirittää julkkiksia ilman heidän lupaansa. Aubry ei ole kuitenkaan suostunut lapsensa äidin pyyntöön. Näyttelijätär alkoi seurustella mallikomistuksen kanssa vuonna 2005, ja he seurustelivat viiden vuoden ajan.