Realitypovipommit bilettivät bikineissä – tämä näky sytytti miehet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian suosituimpiin saippuasarjoihin lukeutuva The Only Way Is Essex nähdään Suomessa nimellä Glamourelämää Essexissä. Monet ohjelman tähdistä ovat nousseet maansa seuratuimpien seurapiirineitokaisten joukkoon. Uusia tulokkaita riittää kuitenkin yhä edelleen.

Kerroimme pari päivää sitten kuinka paparazzi kuvasi sarjan neitokaisia juhlimassa. Nyt sarjan kaunottaret ovat vaihtuneet, mutta meno on säilynyt samana. TOWIE-tähdet Tulisa ja Chelsee Healy kuvattiin eilen juhlimassa rantaklubilla Marbellassa. Bikineissä bilettäneet neitokaiset saivat osakseen kovasti huomiota varsinkin miehiltä.

Lokakuussa 2010 alkanut saippuasarja The Only Way Is Essex on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. 34EE-rintainen Chloe on yksi sarjan suosituimmista tähdistä. Kolmas TOWIE-tuotantokausi alkoi syyskuussa 2011. Ohjelmaa on verrattu muun muuassa Jersey Shore -realitysarjaan.