Luke Wilson tuijotti fanin rintoja – rysän päältä kiinni

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijä Luke Wilson tunnetaan erityisesti komediarooleistaan. Owen Wilsonin ja Andrew Wilsonin veli tähdittää parhaillaan HBO-kanavan Englightened-sarjaa, jota on esitetty Suomessa nimellä Valaistunut.

Nyt Luke Wilson on herättänyt huomiota internet-käyttäjien keskuudessa Reddit-verkkosivustolla levinneen kuvan vuoksi. Otoksessa kahden naispuolisen fanin kanssa poseeraava tähti jäi nimittäin kiinni kuvassa vaaleaverikön rintojen vilkuilemisesta.

– Törmäsin Luke Wilsoniin viime yönä baarissa, ja sain kuvan hänestä tuijottamassa tissejäni, kuvan lisännyt Reddit-käyttäjä canderso1055 kirjoittaa.

Kuva: Reddit
Kuva: Reddit

Kaikki Reddit-käyttäjät eivät kuitenkaan usko Luke Wilsonin harrastaneen kuvan ottamisen hetkellä moista epäherrasmiesmäistä toimintaa. Joidenkin mielestä näyttelijä silmäilee selvästi tytön kädessä olevaa tyhjää oluttuoppia.

– Hän katseli oluttasi ja huomasi, että tarvitset lisää. Hyvä jätkä, kommentoi käyttäjä Mikeydoes.

41-vuotias Luke Wilson muistetaan rooleistaan elokuvissa, kuten The Royal Tenenbaums, Uutisankkuri: Ron Burgundyn legenda, Blondin kosto ja Hokkarihemmot. Näyttelijä seurusteli Drew Barrymoren kanssa vuosina 1996 – 1999. Hänen huhutaan olevan mukana Will Ferrelin Uutisankkuri-elokuvan tulevassa jatko-osassa.