Mallikaunotar lavasti murhayrityksen – uskomaton syy

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan tapauksia, joissa ihmiset ovat teeskennelleet joutuneensa rikosten uhreiksi mitä erikoisemmista syistä. Taannoin uutisoimme yhdysvaltalaisesta miehestä, joka lavasti raiskausyrityksen tehdäkseen vaikutuksen treffikumppaniinsa.

Nyt Alabaman Hueytownista kotoisin olevaa Kayla Earl -nimistä mallia syytetään murhayrityksen lavastamisesta. 19-vuotias neitonen löydettiin tajuttomana tien vierestä muovikassi päässään. Birmingham News -verkkosivuston mukaan Kayla kertoi poliisille olleensa vierailemassa ystävänsä haudalla, kun mies hyökkäsi hänen kimppuunsa takaa.

Kayla kertoi miehen laittaneen muovipussin hänen päänsä ympärille, mutta onnistuneensa paeta tämän otteesta. Poliisin kuulustellessa Kaylaa uudelleen tämä kuitenkin tunnusti tekaisseensa koko tarinan. Kayla kertoi käärineensä pussin itse päänsä ympärille, jotta vaikuttaisi siltä kuin joku olisi yrittänyt tukehduttaa hänet.

Viranomaisten mukaan motiivi nuoren naisen teolle on vähintäänkin erikoinen. Kayla Earl toivoi nimittäin saavansa ex-poikaystävänsä huomion ja sympatiat puolelleen lavastamalla murhayrityksen. Mallintöitä tehnyt Kayla on julkaissut internetissä esimerkiksi bikinikuvia.