Nerokasta: Sormus varoittaa lähestyvästä aviopuolisosta

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sanfranciscolainen insinööri Ben Kokes kosi hiljattain vaimoaan Julie Nicolaita kauniin sormuksen kera. Kyseessä ei kuitenkaan ole mikä tahansa koru, vaan titaanista valmistettu sormus ilmoittaa vaimolle välkkyvillä LED-valoilla, kun hänen aviomiehensä on lähellä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Ben Kokes kehitteli sormusta viiden kuukauden ajan. Sormukseen upotetut kivet välkkyvät, kun aviomies saapuu naisen lähelle. Mies kehitteli sormuksen aluksi pelkkää kosintaa varten, mutta korusta innostunut morsian tahtoo samanlaisen myös vihkisormuksekseen, joten Kokesin kehittelytyö jatkuu edelleen, Daily Mail raportoi.

Sormuksen toimintaperiaate perustuu aviomiehen ranteessa olevan rannekkeen tuottamaan magneettikenttään. Välkkyvä sormus on hyvä keksintö varmasti etenkin niille, jotka tahtovat ennalta varoituksen lähelle saapuvasta siipastaan. Sormuksen kantavuus on tosin tällä hetkellä vain kymmenen senttiä, joten kehitystyötä riittää.