Will Smith: ”Kanye West yllyttää tekemään uutta musiikkia”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijä-artisti Will Smith nousi tähdeksi 1990-luvun alussa menestyksekkään Bel Airin prinssi -sarjan myötä. Näyttelijä paljasti taannoin kieltäytyneensä nimikkoroolista Quentin Tarantinon Django Unchained -elokuvassa, sillä hän ei pitänyt tarjottua hahmoa elokuvan todellisena päähenkilönä.

Will Smith tunnettiin 90-luvulla myös menestyneenä rap-artistina, mutta viime vuosina hän on keskittynyt enemmän elokuva- kuin musiikkiuraansa. 44-vuotias tähti kuitenkin paljasti, että hiphopin supertähti Kanye West on yrittänyt saada häntä palaamaan jälleen musiikin pariin.

– Olen viettänyt aikaa Kanyen kanssa. Kävimme studiossa pariin kertaan, joten saatan innostua työstämän jälleen musiikkia. En aio tehdä mitään jos en ole oikeasti insipiroitunut, mutta Kanye on yllyttänyt minua palaamaan musiikin pariin, Will Smith paljasti HipHollywood.com-verkkosivustolle.

Will Smith on nähty valkokankaalla menestyselokuvissa, kuten Bad Boys, Independence Day ja Men In Black. Hän on myös julkaissut myös rap-albumeita. Smith on naimisissa näyttelijätär Jada Pinkett-Smithin kanssa. Pariskunnalla on kaksi lasta Jaden ja Willow, jotka ovat molemmat kokeilleet siipiään jo viihdemaailmassa. Smithillä on myös Willard-niminen poika aiemmasta avioliitostaan Sheree Smithin kanssa.