Skootterisankari pelkissä stringeissä – autoilija repesi huutonauruun

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Osa ihmisistä viihtyy vähissä pukeissa myös julkisilla paikoilla. Kerroimme taannoin amerikkalaisesta miehestä, joka vilautteli stringipeppuaan naisille huomion toivossa. Nyt myös toisenlainen stringisankari on joutunut poliisien huomion kohteeksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Madisonin kaupungissa Wisconsinissa tuttu näky kaduilla on stringejä ja viittaa käyttävä skootterikuski. Mies kerää kaupungilla ajellessaan katseita, mutta hän ei riko poliisin mukaan lakia. Näky on tallennettu myös verkkovideolle, jossa miehen nähdään ajelevan kaduilla vapautuneesti.

Aiemmin tässä kuussa John F. Kennedyn ala-aseeen henkilökunta soitti virkavallan paikalle, kun mies ajoi koulun ohi vähäpukeisena oppilaiden kävellessä bussiin. Kuski myönsi, ettei ollut ajatellut lapsia ajellessaan ja pyysi tekoaan anteeksi.