Snookin huikean laihdutuksen tulos: Todellinen MILF-kaunotar

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen realitytähti Nicole ”Snooki” Polizzi nousi julkisuuteen yhtenä supersuositun Jersey Shore -sarjan mieleenpainuvimmista hahmoista. Neitokainen on sittemmin muun muassa julkaissut oman kirjansa ja toiminut omaa nimeään kantavien rustusaineiden keulakuvana.

25-vuotias realitytähti synnytti viime elokuussa Lorenzo-esikoisensa, ja on poikansa syntymän jälkeen keskittynyt kunnostaan huolehtimiseen. Nyt Snooki on esitellyt Twitter-tilillään ahkeran treenaamisen tuloksia julkaisemalla kuvan, jossa hän poseeraa peilin edessä pinkissä urheilutopissa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

– Samaan aikaan kun muut laiskottelevan Yhdysvaltain muistopäivänä, minun takapuoleni työstää cardio-harjoituksia kuntosalilla ja rakastaa sitä, Snooki twiittasi.

MTV-televisiokanava ilmoitti elokuussa lopettavansa suositun Jersey Shore -realitysarjan. Sarjasta tuttu Snooki tekee kuitenkin myös ohjelmaa kollegansa Jenni Farleyn, eli Jwoww’n, kanssa. Sarjan piti alunperin kertoa kaksikon ystävyyssuhteesta, mutta sittemmin sarja keskittyikin enemmän Snookin raskausaikaan.